Dofter!

Dofter ska få oss att känna lust och glädje, inspiration. Men sen finns ju dofter som är raka motsatsen. Svett är ju naturlig doft, men helt sanslöst skämmig om man själv luktar svett. Själv är jag väldig känslig för dofter. Får ont i huvudet på 0-tid De som inte är känligs fattar inte vad detta innebär. Som idag. Kom på Cykeln, passerade en kvinna med hund. Hon skulle nog på date eller nåt, för fy vad hon luktade. Men min erfarenhet säger också att många kvinnor ser detta med parfymer som en självklarhet. Och många karlar har också lärt sig att det ärlite extra fint med parfym. Deo inte att förglömma. Några gånger har det hänt att jag avstått från möten där jag redan vid ankomsten till lokalen känner lukter av starkare slag

Resten av dagen får jag ha huvudvärk. Vad ska man göra. Jag vet inte. Ingen, eller endast ett fåtal förstår mitt dilemma. Jag skulle vilja förbjuda parfym som framkallar huvudvärk eller illamående./Kram Katarina!!!

Vara eller icke vara

Ska jag börja skriva blogg igen? Några har under sommaren velat att jag skulle skriva igen. För vem? För mej, fick jag till svar av någon. Tja varför inte ge det en chans till? Ska sova på saken!/ Kram, Katarina!!!

RSS 2.0